Steun Ons

Help ons onze nek uit te steken!

Wij krijgen beiden een lokaal salaris en onderdak. Reis-, school-, verzekerings- en overige onkosten voor ons gezin (we hebben zeven kinderen) komen echter geheel voor onze rekening. We stellen ons voor een tweede termijn van 3 jaar beschikbaar. Om dit te kunnen doen zijn wij afhankelijk van giften.

FIDESCO

FIDESCO is een internationale NGO (niet-gouvernementele organisatie) die zich al meer dan 30 jaar richt op kleinschalige uitzendingen. Een donatie aan FIDESCO onder vermelding van ‘Tanzania’ komt ons project regelrecht ten goede. We vragen jou daarom vriendelijk om een bijdrage om dit project mogelijk te maken. Dat kan op deze drie manieren

 • Een storting op rekeningnummer NL53 ABNA 0566 0142 97 van Stg FIDESCO Nederland in Venlo o.v.v. ‘Tanzania’
 • Betaling via iDeal® op www.fidesco.nl
 • Machtiging via de bijgesloten antwoordcoupon

Vanuit het buitenland: BIC: ABNANL2A; IBAN: NL53ABNA0566014297

FIDESCO is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), donaties zijn fiscaal aftrekbaar.

Als tegenprestatie houden wij een blog bij op www.zwets.com, en landt een viermaandelijkse nieuwsbrief uit Tanzania in jouw brievenbus waaraan jong en oud een bijdrage levert. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten en weet je dat jouw geld goed terecht komt. Jullie ondersteuning is bijzonder welkom.

16 thoughts on “Steun Ons”

 1. Hi Marco en Marieke, “mijn Marco” is vijftig geworden in december en als cadeau hebben we een bijdrage gevraagd aan jullie project. Het leek ons het mooiste cadeau om te vragen; voor Marco en Marieke van Marco en Marike. We wensen jullie nog een hele mooie tijd in Tanzania en tot ziens.
  Liefs Marco en Marike Corver-Klee

  1. Hoi Marike en Marco, wat leuk! Dank jullie wel voor dit cadeau. Echt superleuk dat jullie aan ons gedacht hebben. En Marco, alsnog gefeliciteerd met je 50e natuurlijk! 🙂 Veel groeten van de andere Marco

 2. Ik kreeg van Naomi Sedney Mariekes adres. Ik ben chairman van de Frans Seda Foundation, die in juni a.s. in Jakarta een seminar organiseert voor tien IND. en tien NL ‘young leaders’. Naomi neemt daaraan deel en dacht dat jij een goede kandidaat zou zijn. Graag hoor ik van u. Vriendelijke groet,

  Dolf Huijgers

  1. Beste meneer Huijgers,
   Hartelijk bedankt voor uw bericht. Ik was een beetje laat met antwoorden omdat ik nu in Centraal Afrika ben. Ik vind het op zich een leuk idee om deel te nemen aan uw congres- maar vind mezelf niet echt een leider! Waaraan zou ik moeten voldoen om dat te zijn? Ik doe hier zeker wel bijzondere dingen, maar echt leiderschap zou ik het niet noemen.
   Groeten vanuit Burundi, Marieke Dekker

 3. dr. Magis bracht ons op jullie spoor in Tanzania, zodat wij nu beelden van het hele gezin hebben gezien, jullie noden kennen en graag aan de invulling van jullie project willen bijdragen, wetende dat Marieke haar werkzaamheden in het ziekenhuis in Tanzania in september zal moeten onderbreken voor haar rol als paranimf aan de zijde van dr. Magis in Nijmegen.
  We hopen dat jullie onze bijdrage van 500 Euro binnen halen voor jullie project, zoals de bedoeling is van deze donatie.
  Hartelijke groeten en succes in Tanzania en in Nijmegen,
  Quinta en Arnout Besier-Homburg, Wageningen.

  1. Dank jullie wel, we zijn gelukkig en blij verrast met alle steun die we krijgen! Marieke heeft intussen via e-mail gereageerd (wij konden sinds donderdag vanwege spam-aanvallen niet meer op onze site komen), maar ik wilde u ook hier nog hartelijk bedanken.

 4. 23 november verwijderd Prorail het spoor naast mijn huis. Vanaf dan ben ik volkomen ontspoord.
  Zo dat is mijn verhaal.

  Ik heb net voor het eerst rondgedwaald , en verdwaald in al jullie verhalen fotos en dronken van de indrukken probeer ik een berichtje achter te laten.
  Financieel zie ik geen mogelijkheid jullie te steunen. echter…………
  zolang ik een logeerhuis ben, kan je gebruik maken van slaapmogelijkheid.

  tot zover
  groet van marjolein jacobs
  koningsweg 1, 3582ga utrecht
  030 2599905 06 536 15 105

  1. Hee Marjolein, leuk van je te horen! Wat een raar idee dat dat vertrouwde spoortje wordt weggehaald. Ik ben het zo vaak overgestoken, wandelend naar het Ledig Erf. Of stiekem erlangs fietsend, binnendoor vanaf de Koningsweg met Marek op de stang naar school …

   Ach, ontspoord is nog altijd beter dan spoorloos. We willen je er nog steeds vinden als we eens in Utrecht zijn!

   Liefs,
   Marco

   PS: Verzoekje: als Tante Toos Neijboer nog altijd op nummer 40 woont (ze moet inmiddels hoogbejaard zijn), wil je dan bij haar langs lopen en haar onze allerbeste groeten overbrengen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *