Einde semester

ISM Awards Hugo Doris WillemAls de wereld nog wil vergaan moet-ie opschieten. De kinderen gaan dan wél met mooie rapporten de lucht in, en bovendien mochten ze vanochtend alle vier bij de assembly op het podium komen om een award in ontvangst te nemen.  Hugo en Doris als “Communicators” en Willem als “Risk Taker”. Ida werd gelauwerd voor het verdedigen van de eer van de school op de inter-school athletics days.

ISM verwacht van leerlingen dat ze werken aan een profiel waarin tien eigenschappen aanwezig zijn: Inquirer, Thinker, Communicator, Risk-taker, Knowledgeable, Principled, Caring, Open-minded, Balanced and Reflective. De kinderen zijn hier bewust mee bezig, en de awards zijn een manier om dat te versterken. De Hitchhiker’s Guide to the PYP geeft een leuke uitleg van het IB Primary Years Programme (PYP) op ISM.

Miss Jann and her P3/4Deze foto schoot ik stiekem door het raam van P3/4. Zo begint Miss Jann iedere dag haar klas (met Willem en Doris). Ze doet een gesprek met de kinderen op de grond om haar heen, of zingt een liedje begeleid met haar gitaar. Een bijzonder mens. Ze heeft jaren voor de klas gestaan in allerlei landen en haar accent is een grappige mengeling van Namibisch, Zuid-Afrikaans en Nieuw-Zeelands.

2 thoughts on “Einde semester”

  1. Hoi Marieke wat een gezellig leuk klas lokaal heerlijk op de grond en een gitaar voor de sfeer ,
    VEEL GELUK IN 2013 ..GENIET

    1. lieve Ida, ik telde eerst 10 kinderen op het podium, waar ik willem, Hugo en doris goed herkende, maar………………………ik had jou niet gezien. en natuurlijk had oma eerst het waarom van de awards moeten lezen, dan had ik je meteen gezocht tussen de 12 kinderen!!! heel knap van je, lieve Ida. voor nu een hele fijne vakantie aan de kust. rust maar lekker uit, en misschien zwem je nu wel extra graag met jullie allen, dag lieverd. tot snel, omapa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *