2 thoughts on “Kilimanjaro achter KCRI”

 1. Hoi marike en kinderen met oma van mika krispijn
  Ik zal jullie eens iets leuk vertellen …Samen met mijn man wandelend op vacantie in belgie zagen wij een paal met allemaal wegwezers naar luik enzovoort
  Maar wat zo leuk bleek een wegwezer stuurde ons ???als we het willen lopen naar de Kilimanjaro 5895 ALT 6660 km
  ..Dat was toch zeer bijzonder of niet dit had ik nooit verwacht hi hi maar echt waar ik heb er een foto van gemaakt ..dus ook in de vacantie dacht ik even aan een prachtige gezinnetje ver van ons verdaaan geniet en pluk alle dagen van geluk heel veel plezier allemaal oma Beppie oma van mika xxxxxx

 2. ha marco, marieke,

  we gaan jullie zeker missen vandaag. veel succes met jullie geweldige project en wij laten graag bij Ronald een donatie voor jullie achter.

  Hartelijke groet
  carole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *