Peponi (bis)

Kids at Peponi HDRWe vieren de Kerstvakantie in Peponi, een paradijsje aan de kust tussen Tanga en Pangani. We kampeerden hier eerder aan het einde van het eerste schoolkwartaal. Jean, een Zuidafrikaan met wie we bevriend raakten, Peponi Somersaultsmaakte toen in het zwembad het geniale filmpje Peponi Beach Somersaults waarin zijn dochter Jasmine en Willem, Hugo en Ida figureren.

In het Sinterklaasweekend logeerden we bij Jean en zijn vrouw Jo in Arusha. Helaas zijn ze dit keer net weg wanneer wij aankomen. Maar misschien komt mijn neef Roberto langs โ€” als hij Olivia zo ver krijgt om in een tent te slapen. Italiaanse vrouwen …

Peponi BeachIn ieder geval verwachten we na de Kerst Jan Harm en Caroline met hun kinderen Jelte en Merel, met wie onze kinderen dikke vrienden zijn.

Wie toe is aan een career switch: eigenaren Denys en Gilly zijn de 70 voorbij en willen met pensioen, dus dit paradijsje is te koop!

2 thoughts on “Peponi (bis)”

    1. Siete giรก tornati in Italia. Pole sana! Abbiamo decisi di starci ancora un po’. Non ci annoiamo ancora abbastanza ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *