De tweede hash

De tweede hash was in de heuvels, een kilometer of tien buiten Moshi. Met de auto geklommen naar ongeveer 1650m — 4WD is geen luxe. Daarna nog een prachtige klim te voet, zoals de foto’s laten zien. En als bonus tijdens de rit terug liet de Kili zich even van zijn beste kant zien.

3 thoughts on “De tweede hash”

 1. Dag allemaal,
  Leuk zo’n website! Het ziet er allemaal goed uit daar en je zult zien: Je hoeft maar een stokje in de grond te stoppen en en binnen een paar jaar is het een boom.
  De stroom onderbrekingen en de enorme spanningsverschillen : Het is net of we terug in Kenya zijn.
  De kinderen zijn altijd weer ongelooflijk flexibel in hun aanpassingsvermogen en ik zou zeggen ,dat de appel niet ver van de boom valt.
  Om bij jullie te kunnen komen,zal ik via Voi naar Taveta moeten rijden en daar de grens over,denk ik.We zijn diverse keren in het Amboselli park geweest en dat ligt net aan de andere (Kenyaanse )kant van de Kilimangiaro.
  We houden contact en hopen jullie in December/Januari op te komen zoeken.
  Vwb auto : Vergeet Mitsubishi Pajero (heeft geen goede naam in Afrika) .Beter Toyota en tegenwoordig ook Nissan.(zoals mijn pickup).
  Wens jullie al het goede,Wil en Bas.

  1. Hoi Wil en Bas,
   We zien jullie graag komen! Volgens Google Maps zou je de afstand Mombasa-Moshi in 4 uur moeten kunnen overbruggen. Dat lijkt me optimistisch want het is net aan 300 km. Ik denk dat we de reis de andere kant op ook wel eens willen maken. Volgens de kaart gaat de route door Tsavo West, dus de reis is dan tegelijk een wild-safari.
   Inmiddels zijn we voorzien in een auto, en het is geen Toyota of Nissan geworden … we zijn merktrouw gebleven. Ik zal dadelijk hier wat foto’s plaatsen.
   Kwaheri!
   Marco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *