5 thoughts on “Het keukenteam: hamburgers op het menu”

 1. Hey Marieke,

  Dank voor je snelle reactie en sorry voor mijn ongeduld! 😉 (Wilde vooral ff checken of mijn mailtje wel was aangekomen, wist niet zeker of ik t goede emailadres had.)
  Lief dat je een gynaecoloog wil benaderen en dat ik ook met jou mee mag lopen. Maar alleen als t kan en je dat niet vervelend vindt hoor, wil je niet tot last zijn of in de problemen brengen!
  Wat ‘n andere wereld zeg; haperend internet hebben we hier ook nog wel eens, maar haperende elektriciteit… En de perinatale asfyxie, dat is inderdaad erg triest! 🙁 En een besef hoe goed we het hier hebben! (Ondanks alle commotie van de laatste tijd)
  Ik heb voor aansluitende reizen gekeken in de periode september t/m november, is er een periode die jou wel of niet zou uitkomen?

  Gr. Monique

  1. Hoi Monique, ik heb met het hoofd van de afdeling Obs/Gyn gesproken, en zoals altijd moet het in een officiele brief worden verzocht. Kun je mij misschien een CV of zo en de geschatte datum geven van je komst? Dan ga ik het proberen! Liefs Marieke

 2. Beste familie van Zwetselaar,
  Wat leuk om steeds weer jullie updates te lezen en te zien!
  Marieke, heeft mijn mailtje (29-4) de reis via haperend internet naar Tanzania overleefd? 😉
  Gr. Monique (Donna)

  1. Beste Monique,
   Wat ontzettend leuk om van je te horen! Ik heb de twee Nijmeegse jongens uitgelegd dat jij de eerste bent geweest die ze vast heeft gehouden! Vonden ze heel bijzonder…
   Inderdaad is er in de tussentijd wat gehaper geweest (en nog steeds: ik zit in het donker met een stroomstoring, terwijl er nog net een beetje internet is, oeps, nu gaat het licht voor de derde keer vanavond weer aan…) en ben ik op zoek gegaan naar de man van de vorige kinderneuroloog, een gynaecoloog op KCMC. Die heb ik nog niet kunnen spreken, maar ik zal proberen of je een paar daagjes mee zou kunnen lopen. Ik weet niet of dat op de verloskamers heel makkelijk zal gaan, want als de officiele wegen bewandeld worden gaan daar veel brieven overheen. Mocht dat niet lukken loop je gewoon met mij mee, dan kun je op zijn minst de trieste gevolgen aanschouwen van de jammerlijke verloskundige zorg hier.. Ik schat dat de helft van mijn polipatienten perinatale asfyxie heeft gehad. Je mailtje zat tussen een reeks andere die ik ook nog moest beantwoorden, maar is zeker niet onopgemerkt gebleven! Wanneer kom je precies? Super super leuk om je hier te ontvangen. groetjes van ons allemaal!

 3. Beste familie van Zwetselaar,
  Wat leuk om steeds weer jullie updates te lezen en te zien!
  Marieke, heeft mijn mailtje (29-4) de verre reis met soms haperend internet naar Tanzania overleefd? 😉
  Gr. Monique (Donna)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *